måndag 3 december 2012

DECEMBER!!!

Gud asså. Förra veckan (likt alla andra iofs) gick helt sinnessjukt snabbt. Jag pluggade mest hela tiden. Sean jobbade hela veckan. I fredags var vi ute med Daniella, Jocke & två av deras vänner på Vink & Notting Hill. Det var ungefär det vi orkade båda två. Sjukt mysig kväll! I lördags jobbade Therese och jag, sen gick Sean och runt lite innan vi hämtade sushi och gick hem och drack bubbel till. Vi hamnade på Hagabion och liknande scenario som kvällen innan utspelades: kl01:30 var vi toktrötta och gick hem. Dock väldigt skönt för igår kunde vi vakna och må bra. Gick ut i den "FRISKA" kylan. Åt frukost på Egg & Milk som var en enorm besvikelse. Fördet första är det alltid lika jävla skitigt överallt. Alla bord är kletiga med smulor och skit och sen maten... Herre gud. Sean tog en Brunch för 89:-, han fick en bagel, kaffe, yoghurt och "egg & bacon" vilket var ETT stekt ägg och bacon som inte ens var stekta så dom blev krispiga. Såg sjukt äckligt ut och var otroligt ovärt. Stackars dom dessutom under natten när vi kom hem, blivit matförgiftad av sushin vi käkat och låg och spydde i ett par timmar. HEH. Sushi Fu, we don´t like U!
Hur som så gick vi till Haga vilket var ett vinterparadis! Köpte lite rostade mandlar och raggsockar innan vi gick hem för att ha adventsmys hemma. Iggy & Elvira kom, och sen Oskar, Essy & Alva. Vi gjorde pepparkakor och bakade lussekatter, drack glögg och hade det allmänt GÖTT.
På kvällen efter middag kom Elvira hit och hon tvingade med mig på ett glas på 2a lång. Idag har jag hängt med mamma hela dagen. Lunch och sånt där. I snön! Dör hur fint det är. VINTERLAND! Ska snart sova för mamma & jag ska på luciafirande som startar kl7.30 imorgon bitti... hurra!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget