tisdag 6 maj 2014

Zadar & Rijeka

Sa, Sean och jag akte til Kroatien i fredags! Vi hade en fantastisk kvall med underbar middag och vin som fick oss bada att typ ramla av stolen. Vi gick vidare och drack goda drinkar pa en knepig klubb i en park som vi hittade. Vi gick vidare i Old Town och hittade en bar och en harlig herionist som vi blev vanner med! Nagra andra lokalbor slangde ivag honom och bjod med oss pa klubb, sa vi blev vanner med dom istallet. Sen natt, roka inne, dansa till radiohits a la mix fick avrunda forsta natten i Zadar!

I lordags undersokte vi staden och forsokte planera var resa mot Venedig. Vi njot av dagen och sa kvallen gick vi till en pir dar en konstnar har skapat ett verk, dar trappsteg som gar ner i havet har ror under sig, sa nar vagorna kommer in skapas det ljud i roren. Ratt sjukt och helt fantastiskt, med ett ljusspel pa marken som rorde sig i takt med vagorna... valdigt overwhelming! Underbar middag igen och sedan reste vi vidare pa sondagen. 

Vi tog en fruktansvard bussresa till Rijeka. Vi akte hogt uppe i bergen i den skitigaste bussen jag nagonsin vart pa. Forsokte tanka pa nagot annat, speciellt nar jag insag att resan som jag trodde tog 3 timmar, skulle ta 5 timmar. Hur som sa nar vi kom till Rijeka bestamde vi oss for att stanna en natt dar. Helt otroligt fin och vacker stad precis vid havet. Vi stannade en natt och tog igar morse en buss genom Slovenien och vidare till Italien och Trieste. Vi tog taget till Venedig, och har haft tva fantastiska dagar har. 


basta middagen


clubing in zadar

vara nyfunna vanner tog oss ut pa klubb




jag tog en paus pa vagen hem


fin stad rijeka





1 kommentar:

  1. what a beautiful life. jos , when are you online?.

    SvaraRadera

som tänkte något efter detta inlägget