måndag 3 mars 2014

Köpenhamn

Tre dagar i Köpenhamn. Eller nästan i alla fall. Elvira och jag tog bussen ner till K i torsdags eftermiddag. Båda var sjukt trötta från jobb, plugg, lite sömn och träning. Efter 4 timmar var vi hur som helst framme. Vi köpte varsin sallad på vägen och checkade in på hotellet som låg mitt i centrum. Väl på rummet hade vi en flaska cava på is som låg och väntade. Vi åt, drack, gjorde oss fina och försökte oss på det här med badrums-selfies. Vi märkte tidigt att detta är något ganska svårt som kräver övning och kanske lite talang. Eller förresten, bara övning... Vi gick ut och drack mer bubbel och åt oliver och ost på Paté Paté. Sjukt fint ställe! Vi höll oss i Meat Packing District och vi gick till ett par ställen som Sean och jag var på förra året. Lyckades springa in i en kille som vår vän är bekant med, som lyckligtvis visade sig driva klubben som vi var på. Gratis skumpa och trevligt sällskap hela natten ledde till hemgång vid kl 5 när vi stupade i säng. 

Vi gick upp efter bara 5 timmars sömn och åt frukost  till Enrique Iglesias. Jag var nog fortfarande full för jag mådde inte illa och kunde inte sluta skratta. Vi gick upp på rummet igen och såg på tv tills vi somnade. Vaknade sent på eftermiddagen och gick några timmar på stan innan vi åt en tråkig middag på hotellet. Vi bestämde oss för att dricka skumpa i sängen efter maten och gjorde så, och framåt midnatt var vi duktiga nog att ta oss ut igen! Vi hade inte riktigt lika kul som kvällen innan och gick hem igen efter ett par timmar och somnade. 

I lördags hade vi en väldigt bra dag. Vi checkade ut och lämnade väskorna på hotellet. Sen blev det shopping i några timmar. Vi hittade så fina butiker! Massor av härliga 2nd hand butiker där vi handlade som fan för nästan inga pengar alls. Henrik Vibskov-butiken hade allt man kunde drömma om. Vi drömde mest om fetare plånböcker, men jag fick åtminstone med mig ett par tights därifrån. Vi åt världens bästa sushi på SticksNSushi, och drack sedan världens godaste Jamaica Blue Mountain-press på en saluhall. Skitfina dagar, fantastiskt bra resa! 

selfie-försök




skumpa och oliver på paté



sen blev det utgång


hotellmiddagen med bellinis

skumpa-i-sängen-festen


bästa sushin på sticks´n´sushi


bästa kaffet på en saluhall

psykinfo, det var dags att åka hem

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget