lördag 13 oktober 2012

Göteborg ändå

Onsdag var en sån där dag som jag vill att alla dagar ska vara. Vaknade kl 8, var ute och sprang i Slottskogen och det var hur fint och vackert som helst. Kom hem, Sean gjorde god frukost. Pluggade i typ nån timma sen gick vi ner till Röhsska för att se Bukowskis förhandsvisning av deras höstkatalog. Hängde där lite, sen åt vi lunch ute i solen på Deli & Coffee innan jag började jobba kl13. Efter jobbet åkte vi hem till Essy, Alva & Oskar för att äta middag med dom och Emmeli. Hur fint som helst! Hemma rätt tidigt och sov som en stock. 



I torsdags pluggade vi en del på Condeco innan vi åt soppa med Elvira på Pustervik. Efter lunch kollade vi foto utställningen dom hade där. Inte jätte intressant, men helt ok.

I går var vi uppe rätt tidigt och skulle ut och springa men fick en sista minuten tid på GLTK så vi spelade tennis istället. Jag va lite mongo men spelade tydligen väldigt bra och vi hade skit skoj. Vi stannade och åt lite sallad innan vi drog några minuter bort till Delsjön och gick runt i skogen. Helt fantastiskt vad vackert det är här så fort solen skiner och det inte spöregnar. MER SÅNT!
Vi tog en kaffe med Daniella & Diego på Doppio. Åt middag hemma och mötte upp Ejan & Emmeli för att dra ut på Kulturnatta. Vi började på Röda Sten och Sean & jag fick dreja varsin skål! Sjukt svårt men väldigt kul. Sen drog vi till Röhsska där dom hade massor med grejer på gång. Vi såg en "mode"-visning där dansare fick hålla upp skorna eftersom dom inte går att gå i... Knepigt, men coolt. 














Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget