fredag 26 oktober 2012

Berrrrrrrrrliiiiiiiiiiiiin

Nu har vi varit i Berlin anda sen i tisdags. En ratt snabb visit for vi maste aka imorgon redan. Vi skulle se Emelie stalla ut sin forsta tavla pa ett galleri. Det var hur bra som helst! Men vi kom i tisdags och sov forsta natten hos Emelie. At middag med henne och Jessi efter att vi spenderat eftermiddagen med Lauryn pa lite fik och sant. I onsdags flyttade vi in hos pojkarna pa Innsstrasse. Sean och jag gick och kvalls-/pluggfikade innan vi at middag och drack massa vin halva natten med Ismael och Kalle. I torsdags var Emelies visning sa vi gick hem till henne innan och hangde med henne och hennes fantastiska mamma som kommit fran Stockholm. Vi at massa goda saker och drack skumpa innan vi tog taxi till galleriet. Val dar traffade vi massor av kompisar och hade skit kul. Sen gick vi ett helt gang till en Jamaicansk restaurang. At gott och drack gott och sen en sista drink pa en bar innan vi akte hem. 
Idag har Sean och jag gatt runt mest hela dagen. Traffade Emelie och hennes mamma en snabbis och hangde sen med Johanna och Tobias ett tag. Nu blir det middag och Frida kommer over. Sen tidigt i sang och hem till GBG imorgon bitti for att jobba. 

Saknar Berlin pa tok for mycket. Kommer snart igen. Och stannar langre. LOVE! 
OCH, mitt har har nu en jatte knepig My Little Pony-farg, and i lavvv ittt!!















OCH, inte att forglomma! Sa var vi pa middag i sondags och at jatte gott, Sean och jag. Sen gick vi och Daniella till Pustervik for att se Tame Impala! Som var helt javla kanon. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget