torsdag 11 april 2013

X

Sista dagen i Paris spenderades med att vara i St Germain de Laye på auktion. Och få det vi ville ha. Vi var sjukt nöjda och åt väldigt god middag på kvällen innan vi skulle upp nästa morgon och sticka hem. Vi hann precis med planet, trots att vi åkte tidigare mot flygplatsen än planerat. Väl hemma i Göteborg kom jag till en tom lägenhet med dekorerad med tulpaner från Sean. Han var iväg och jobbade med min mamma i Lidköping hela dagen så jag fick vänta på pussattacken tills kvällen. Det är sjukt hur mycket man kan sakna en person på bara 4 dagar. Ser inte fram emot de 4 månaderna vi kommer behöva vara ifrån varandra. Minst. Meeeeen, vad gör man inte för kärleken? Herre gud. Att allt ska ta sådan förbannad tid.

Hur som så gick vi i tisdags kväll, efter en dag med jogg och plugg, till Bukowski´s förhandsvisning på kommande auktioner. Det var på Valands festvåning. Hur mycket fantastisk konst som helst. Massa tråkigt också. Gratis skumpa och snittar. Sean & jag hängde runt och blev lite smått lulliga och hamnade på Publik för ett glas. Som blev tre. Och istället för middag. Helt plötsligt var klockan 00.30 och vi gick hem. Igår var inte en så produktiv dag. Vi hade Elvira över på middag och fick lite skola gjort. Och joggade 8km. Sean & jag har ju tydligen gått upp i vikt så vi är inne på att träna varje dag nu. I morse gick vi upp och joggade ett par km som uppvärmning för att sedan ge oss på dagens utmaning: springa upp och ner x-antal gånger för Skansenskronas trappor. 25 minuter höll vi på. Upp och ner. kl9 på morgonen. Blä. Men rätt gött! Efteråt i alla fall. Imorgon blir det att jogga en mil tror jag. PEPP!

Idag har vi gjort roliga saker också, vi bokade hotell och flyg till Malta! Vi åker om en vecka och stannar där i 5 dagar och sen Barcelona för tennisturnering och gött häng hos och med Sanna. Är sjukt pepp och sugen på sol!


fina och salongs på bukowski´s

försökte vara viktig på bukowski´s

gamla bilder från the growlers på röda sten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget