lördag 23 juni 2012

Midsommar veckan

Tisdag
I tisdags morse hämtade vi Daniella, Jocke & Diego och åkte ut till tennisbanan i Saltholmen. Lite överklassnöje så där på förmiddagen. Vi käkade lunch efter 2 timmars spelande i Haga och på kvällen dj:ade Dani Dee & Ali på Locatelli. Sjukt bra och jätte fin dag avslutades med goda drinkar i gott sällskap.









Onsdag
Efter tennis med Adam körde Sean & jag mot landet. Vi stannade och hajkade runt i berg på vägen och fikade och hade det gött som fan och jätte vackert. När vi kom fram lagade vi middag med mamma och njöt i kvällssolen. Back in paradiset liksom.






Fredag
Torsdagen gick åt till att sola, laga mat och handla och städa och massa annat tråk. Men på fredagen kom Emma & Adam och på eftermiddagen Sessili, Åke & Fabio. Vi åkte till Otterstad och såg på när folk dansade runt stången och själva kastade vi pil och sånt där annat coolt. När vi kom hem till huset igen hade det kommit lite gäster och det började drickas och ätas massor. Det blev en jätte fin kväll.




Lördag
Idag sov vi länge och åkte ut till Läckö Slott och skrattade åt alla medeltids-människorna som sålde skräp. Nu ska vi ut med båten innan det börjar regna. PUSS








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

som tänkte något efter detta inlägget