lördag 22 oktober 2011

So far


Syskonen åter förenade äntligen! På vagnen på väg till Schöneberg i torsdags.
 Fina nya skorna från New York. Kalle och jag gick hem till Elin för lunch i fredags.

 Mötte upp Emelie och vi fikade sen gick vi hem till hennes fantastiskt fina lägenhet och drack te med Steffy & Franco.
Efter middag med Jessi i lägenheten drog Henrik, Kalle & jag på en liten hemma-förfest vid Hermannplatz. Sen drog vi några stycken ner till S K Robinson som hade ny invigning för klubben. Efter 30min i kö och rört oss 1 meter fram bestämde sig K & jag för att dra till about:blank och Homopatik. Skit lång kö, men den rörde sig ändå och vi va inne typ kl02. SKIT mycket folk, sjukt bra musik och massa vänner var där! Vi stannade till 8:30 i morse, drog hem och somnade direkt. Kalles alarm väckte oss kl11:45 för han skulle jobba online i 4 timmar. Det var den enda sömnen vi fick idag, men det räcker la. Nu ska vi snart käka bakis-mat med Emelie, och senare till Friedrichshain och Süss Was Gestern för att fira Dianas födelsedag.






7 kommentarer:

  1. hallo!
    tänkte bara höra ifall du har lust att tipsa om lite balla ställen man bör besöka när man är i berlin. ska åka dit med en hel hög vänner om en vecka och hade tyckte det var underbart med lite insideguidning liksom. vi är alla 18 och jag har vart där en gång innan. vi gillar techno, öl, sushi och marknader.

    tack för en go blogg anyway!

    SvaraRadera
  2. ahaa.... ja vilket område ska ni bo i? stora techno-fans eller?

    SvaraRadera
  3. friedrichshain tror jag, och jadå, vi dansar ju mer än gärna så. var på berghain i våras. det var... bra.

    SvaraRadera
  4. ok. ja i f-hain finns det ju hur mycket restauranger som helst, men asiatiska finns det mera av i prenzlauer berg faktiskt. om ni ska öla runt på barer så kan ni ju stanna i f-hain! finns massor där.
    på söndagar har ni ju den gigantiska mauerpark marknaden som är bra, men det finns en vid boxhagenerplatz i f-hain också som ja gillar. lite mindre, och personligare.

    jaa asså. jag älskar ju berghain och är alltid där. men om ni vill ha ngt lite mindre hårt kan ni ju gå till golden gate. dom har tydligen renoverat om så det är inte lika smutsigt och härligt som det brukar vara. sen är det en ny klubb som heter s k robinson vid görlitzer park som spelar techno. och kater holzig! om ni skulle tröttna på hård techno kan ni gå till kleine reise som också ligger vid görlitzer. härlig, glad disco/house/techno typ.

    SvaraRadera
  5. ...och about blank gillar jag som fan också! ligger vid ostkreuz. och renate1 riktigt bra klubbar! arena kan vara bra också, men ni får kolla upp vilken klubb dom har! kan va kazzt med.

    SvaraRadera
  6. taaaaaaacktacktack för långt o fint svar!
    verkligen grymt!

    SvaraRadera
  7. inga problem! ha det så sköjj!

    SvaraRadera

som tänkte något efter detta inlägget